CREËER JE EIGEN VACATURE!

Bij PACER vinden we het belangrijk dat jij plezier uit je werk haalt. Dat je doet wat je het beste kan. En dat je jezelf daarin kunt blijven ontwikkelen. Solliciteer daarom op je eigen functie!

 

Gebruik onze openstaande vacatures ter inspiratie en beschrijf hoe jouw ideale functie eruit ziet. Om je nog wat op weg te helpen, kan je onderstaande vragen gebruiken:

  • Wie ben jij?
  • Welke kennis en ervaring breng je mee om deze functie te vervullen?
  • Welk vakgebied trekt jou het meeste aan?
  • Welke werkzaamheden wil je hierin doen?
  • Wat heb je van ons nodig?
  • Waarom pas jij goed bij PACER?

GA JIJ AAN DE SLAG MET JE EIGEN VACATURE?

Vul het onderstaande formulier in of stuur je functieomschrijving, en motivatie waarom dit is wat je zoekt, naar Hesther Keizer via hkeizer@deloitte.nl.

 

Wil je liever eerst een keer koffie komen drinken? Je bent van harte welkom om digitaal of fysiek kennis te maken. Dan kom je direct meer te weten over PACER en onze mogelijkheden. Bel Hesther (0640567312) voor een afspraak.

PACER’S 80/20
FILOSOFIE

Wij vinden het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen, als je net afgestudeerd bent maar ook als je al enkele jaren werkervaring hebt. Dat betekent dat je 80% van je tijd besteed aan projecten en 20% aan je eigen groei. Je stelt daarbij zelf je doelen. Zo ontwikkel jij jezelf in topsnelheid in de richting waar jij naartoe wilt.

PACER IN HET KORT

PACER is een dienstverlenende kennisorganisatie en bestaat uit circa 40 jonge en enthousiaste projectadviseurs die meewerken bij het realiseren van complexe, technische projecten. Wij bouwen aan Nederland door beheersing van scope tot sloop. Onze projecten leiden tot een betere infrastructuur, goed onderhouden waterwegen en betrouwbare energievoorziening. Bekijk hier wat voorbeelden van onze projecten.

 

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam, maar opereren door heel Nederland voor overheden en het bedrijfsleven. Je gaat zelfstandig of in een team van PACER-collega’s aan de slag bij een of zelfs meerdere projecten.


    Creëer je eigen vacature