De digitale rode draad door uw ontwikkelingsproces met Information Tracking & Management (ITM)

Overbrug de projectbarrières tijdens ontwikkeling, testen en risicovolle activiteiten. Creëer een A tot Z oplossing voor eisenbeheer, systeemontwikkeling, verificatie, compliance en risicomanagement door de inzet van ons intuïtieve ITM platform.

Navigeer met gemak door de complexe projectscope met een moderne oplossing voor Eisenbeheer

 

Definieer, beheer en valideer complexe systeemvereisten en elimineer de risico’s en inefficiënties die gepaard gaan met documenten en verouderde systemen.

Stel uw Eisen centraal

Het beheren van eisen in ITM versnelt het projectontwikkelingsproces door tijd te besparen, de communicatie en afstemming te versterken en door kwaliteit en compliance te garanderen. Teams kunnen eisen aanmaken, beoordelen, valideren en verifiëren in één oplossing. Met ITM kunnen teams:

 • Een enkele bron voor projectscope benaderen die traceerbaarheid biedt gedurende het hele ontwikkelingsproces.
 • Communiceren vanuit de eisen direct naar de mailadressen van teamleden t.b.v. geïnformeerde besluitvorming en consensus.
 • Meerdere ontwikkelmethodieken en engineeringdisciplines ondersteunen voor onder andere raakvlakken, issues, risico’s, maar ook stakeholderscommunicatie.
 • Het platform configureren en het afstemmen op de best practices van hun eigen organisatie of de vereiste standaarden in de sector.
 • Meerdere projectomgevingen uniform en gestandaardiseerd aanmaken.
 • De voortgang visualiseren via real-time dashboards, kruistabellen en grafieken op basis van zelf ingestelde zoekopdrachten.
 • Groeperen, zoeken en favoriete zoekresultaten opslaan en delen met projectteamleden.
 • Doorklikken op projectinformatie die bijvoorbeeld verificaties terugleiden naar eisen om de kwaliteit en compliance aan te tonen.
 • Informatie klonen, dupliceren, expoteren en mass-editen om gemakkelijk informatie project te updaten of synchroniseren tussen andere projectomgevingen.

De voordelen van ITM

voor een efficiënt proces

Stroomlijn uw ontwikkelingsproces

Efficiëntie verhogen en processen optimaliseren

Leg de relatie tussen eisen, doelen, assets, acties en issues vast en monitor de voortgang en onderlinge afhankelijkheden nauwkeurig om toekomstige wrijving in het ontwikkelingsproces te voorkomen.

Veranderingen begrijpen en erop reageren

Identificeer de gevolgen van gewijzigde eisen om late veranderingen en herstelwerk te minimaliseren. Zorg dat ontwikkelingsteams over de meest recente informatie beschikken om weloverwogen beslissingen te nemen naarmate de eisen evolueren.

Real-time traceerbaarheid

Navigeer eenvoudig door relaties stroomopwaarts en stroomafwaarts van projectinformatie om de impact van veranderingen tijdens de projectontwikkeling te beoordelen.

Transparantie en traceerbaarheid

Integreer ITM Eisenbeheer met ITM Raakvlakken voor een breder inzicht in de oplossingen die u bouwt en het verklaren van de gemaakte ontwerpkeuzes.

Eenvoudig beheer van wijzigingen

Volgen van beslissingen & snelle beoordelingen

Voer virtuele reviews uit van eisen, testcases, klantwensen of testresultaten. Volg in verschillende projecten de discussies binnen de verschillende teams over issues, wijzigingen, cruciale projectovergangen en andere zelf te kiezen onderwerpen.

Real-time samenwerking

Parallel werken, kritische beslissingen onmiddellijk melden en prioriteren, vereiste medewerkers betrekken en historische context (changelogs) raadplegen om knelpunten in de communicatie te elimineren en de onboarding van nieuwe projectteamleden te verbeteren.

Vincent van der Meijden

Meer weten?

Neem contact op met Vincent van der Meijden, algemeen directeur

Naadloze integratie met uw eigen ontwikkeltools

Teams kunnen werken met de tools van hun voorkeur en er tegelijkertijd voor zorgen dat alle vereisten worden geverifieerd en gevalideerd om volledige traceerbaarheid te bereiken.

 

Profiteer van onze integratie-oplossingen met marktleidende tools voor ontwerp en simulatie, taakbeheer, lifecycle management, kwaliteitsborging en testen.

 

ITM koppelt naadloos via API, OKTA, XML/RPC.

Een greep uit onze klanten

Leer meer over ITM

Hoe kunnen wij u helpen?

Ons team van ITM experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en te leren hoe wij u kunnen helpen uw succes voort te zetten.

 

030 – 241 65 26 / info@pacer.nl

Contactformulier

  PACER houdt vaart in uw proces

  Ook tijdens het telewerken

  In complexe projecten waar je met meerdere stakeholders te maken hebt, is een goede samenwerking essentieel. Maar hoe organiseer je dat in een tijd waarin we niet samen kunnen komen en iedereen vanuit huis werkt?

   

  Bij PACER hebben we een databasesysteem ontwikkeld die het integraal projectmanagement online faciliteert. Zo bieden we een extra paar handen,  een stel hersens én de juiste tools voor een succesvolle afronding van uw project.

  Uw eigen digitale projectomgeving

  Bij PACER richten we voor u een eigen databasesysteem in. Zo creëren we een op maat gemaakte digitale projectomgeving.  We noemen dit ons ITM systeem voor Information Tracking and Management. In dit ITM systeem kunt u met uw team samenwerken en communiceren én u kunt hierin digitaal of in hardcopy rapporteren. Op uw laptop of op uw mobiele telefoon, en hoe het er ook moet uit zien: u kunt op elk gewenst moment en op elk niveau rapportages draaien.

   

  Deze rapportages zijn uitwisselbaar met uw programma’s zoals MS Office of u kunt ze opslaan in uw eigen Cloud of SharePoint omgeving. Daarbij zijn de Excel exports aanpasbaar waardoor ze ook weer in diverse andere databases (denk bijvoorbeeld aan Relatics) te importeren zijn.

   

  Hoe lang het duurt om een ITM systeem op te zetten?

  Meestal draait uw systeem al binnen 1 dag! Bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

  Veilig en zonder gedoe overleggen

  Afspraken en overleggen vinden in deze tijd digitaal plaats. Voor het videobellen hebben wij een tool op onze eigen server geplaatst, waar geen programma’s of codes voor nodig zijn. Zo kan iedereen (na uitnodiging) zonder problemen aan onze overleggen deelnemen en weten we dat deze overleggen in een vertrouwde digitale omgeving plaatsvinden.

  Wilt u online overzicht op uw project?

  Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over alle mogelijkheden.

   

  030 – 241 65 26

  Information Tracking & Management Software (ITM)