JUNIOR CONTRACTADVISEUR SCHADE-, GARANTIE- EN WIJZIGINGENPROCES

8-40 uur per week

Als junior adviseur contractmanagement ben je een belangrijk aanspreekpunt bij de dagelijkse beheersing van een lopend onderhoudscontract. Jij coördineert, behoudt het overzicht, bent een centraal aanspreekpunt en je ziet erop toe dat de contractuele afspraken worden nagekomen door verschillende partijen.

WAT GA JE DOEN?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de vastlegging van schades en calamiteiten op rijkswegen. Het Schadevolgsysteem (SVS) is jouw tool om de rijkswegen binnen het areaal opgeruimd en in goede staat te houden. Je beheerst en coördineert daarvoor het proces van schaderijding tot aan het herstel. Schades en calamiteiten laat je snel en soepel verhelpen. Dat doe je door schades te beoordelen, opdracht te geven tot herstel en te zorgen voor rechtmatige betaling.

 

Onze opdrachtgever, Rijkswaterstaat, is recent overgegaan op het afhandelen van schades en calamiteiten met het SVS. Omdat het SVS nog in de kinderschoenen staat, draag jij bij aan het verder optimaliseren van het werkproces. Wij dagen je uit om verbeteringen te signaleren en te helpen bij het implementeren van procesoptimalisaties.

 

Onderdeel van je takenpakket is het beantwoorden van vragen over individuele schadezaken. Jij bent namelijk het aanspreekpunt voor alle calamiteiten en schades die optreden binnen het areaal. Het is daarom belangrijk dat je benaderbaar bent, proactief én zelfstandig kunt werken.

 

Je zorgt ervoor dat de contractafspraken worden nageleefd en je geeft waar nodig advies aan de contractmanager. Je draagt bij aan het opstellen van maandelijkse voortgangsrapportages en voert hiervoor analyses uit. De analyses die jij maakt geven inzicht in de effectiviteit en efficiëntie van de processen. Je analyses zijn dus van cruciaal belang!

 

Met PACER-collega’s werk je nauw samen met de opdrachtnemer, de weginspecteurs, de schadecoördinator, de contractmanager en de technisch manager. Een dynamische omgeving waarin jij de verbinder bent! Jullie zorgen samen voor een veilig en bereikbaar rijkswegennet.

WIL JIJ OOK JE STEENTJE BIJDRAGEN AAN HET ONDERHOUDSPROJECT?

EN HERKEN JIJ JEZELF IN HET VOLGENDE?

 • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je bent niet bang om mondeling en schriftelijk het initiatief te nemen;
 • Je werkt graag met anderen samen en daarin zoek je naar verbinding;
 • Tegelijkertijd ben je ook in staat om zelfstandig aan de slag te gaan;
 • Je vindt het leuk om (in de chaos) overzicht te creëren en structuur aan te brengen;
 • Je handelt proactief en zoekt continu naar verbeteringen in het proces;
 • Je bent bereid om te leren en je staat open voor feedback.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een vliegende start van je carrière;
 • Een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheden;
 • Flexibiliteit: de mogelijkheid om 8-40 uur per week te werken;
 • Elke week tijd voor je eigen ontwikkeling, zoals deelname aan ons interne cursusprogramma (afhankelijk van het aantal contracturen);
 • Een goed salaris, 30 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband, een telefoon en een laptop;
 • Gezellige collega’s en de leukste uitjes!

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Kun je na het lezen van deze vacature niet wachten om bij PACER aan de slag te gaan? Vul het onderstaande formulier in of stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteren@pacer.nl! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Hesther Keizer (0640567312) of Marlies Balfoort (0683791967).

PACER’S 80/20
FILOSOFIE

Wij vinden het belangrijk dat jij je als persoon blijft ontwikkelen, als je net afgestudeerd bent maar ook als je al enkele jaren werkervaring hebt. Dat betekent dat je 80% van je tijd besteed aan projecten en 20% aan je eigen groei. Je stelt daarbij zelf je doelen. Zo ontwikkel jij jezelf in topsnelheid in de richting waar jij naartoe wilt.

PACER IN HET KORT

PACER is een dienstverlenende kennisorganisatie en bestaat uit circa 40 jonge en enthousiaste projectadviseurs die meewerken bij het realiseren van complexe, technische projecten. Wij bouwen aan Nederland door beheersing van scope tot sloop. Onze projecten leiden tot een betere infrastructuur, goed onderhouden waterwegen en betrouwbare energievoorziening. Bekijk hier wat voorbeelden van onze projecten.

 

Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam, maar opereren door heel Nederland voor overheden en het bedrijfsleven. Je gaat zelfstandig of in een team van PACER-collega’s aan de slag bij een of zelfs meerdere projecten.


  Junior contractadviseur schade-, garantie- en wijzigingenproces