Project

Tender wisselvernieuwing Amersfoort

Locatie

Amersfoort

Tijdsduur

2019

Opdrachtgever

DuraVermeerRailInfra

Wat moet er gebeuren

en waarom moet dit gebeuren?

Op het emplacement (opstelplaats voor treinen) bij Station Amersfoort moeten 25 wissels vervangen worden die het einde van hun levensduur hebben bereikt. ProRail zet hiervoor een aanbesteding op de markt, waarop DuraVermeerRailInfra inschrijft.

Wat doet PACER en welke werkzaamheden horen hierbij?

PACER coördineert de tender en schrijft de kwaliteitsdocumenten.

Als tendercoördinator/EMVI-schrijver is PACER verantwoordelijk voor het schrijven van het plan van aanpak ter invulling van de gunningscriteria. Gezamenlijk met het tenderteam bepalen wij de strategie voor het plan van aanpak en verwerken we deze in een kwaliteitsdocument.

We werken hiervoor nauw samen met het tenderteam van Dura Vermeer. Wij organiseren brainstormsessies en zijn een vast onderdeel van het (technische) tenderteam. Zo leveren wij een overtuigend en winnend plan van aanpak.

Het eindresultaat

ProRail vernieuwt samen met DuraVermeerRailInfra de wissels op station Amersfoort. Hierdoor is het emplacement geschikt voor de nieuwe dienstregelingen en zijn de wissels weer geschikt voor de komende 25 jaar.

WIE ZIJN WIJ

Een dienstverlenende kennisorganisatie, dat is hoe je PACER het beste kunt omschrijven. Zowel nationaal als internationaal zijn wij werkzaam op de terreinen infrastructuur, industrie en energie. Wij zorgen voor projectbeheersing in diverse uiteenlopende projecten en creëren een meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

WERKEN BIJ PACER

Persoonlijke ontwikkeling, een nieuwsgierige blik en plezier in wat je doet. Dat is PACER.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als persoon groeit en steeds weer nieuwe dingen leert. Ben je benieuwd hoe het is om bij PACER te werken?