WERKEN BIJ PACER

a Deloitte business

PACER is het Responsible Infrastructure & Capital Projects team van Deloitte. In ons team werk je aan projecten die leiden naar betere infrastructuur, goed onderhouden waterwegen, betrouwbare energievoorzieningen en industriële structuren die aan de laatste regelgeving en de hoogste veiligheids- en omgevingseisen voldoen.

GROEI

Werken aan je eigen ontwikkeling

 

Als adviseur heb je naast je werk op een of meerdere projecten ook tijd voor je eigen ontwikkeling. We organiseren en geven zelf cursussen, maar je kunt ook putten uit het (online) cursusaanbod van Deloitte. Je stelt zelf je doelen in jouw Growth Portfolio. Daarmee ontwikkel je jezelf in topsnelheid in de richting waar jij naartoe wilt!

 

Wil je meer horen over het werk, de projecten of de cursussen?

SOLLICITEREN

Zo ziet onze procedure er uit

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig. Als we aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een gesprek. Maar ook als we die niet zien laten we het je weten. Je ontvangt hoe dan ook binnen een week een reactie van ons!

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar. Dit gebeurt meestal op ons kantoor in Utrecht zodat je meteen kennis kunt maken met je – misschien wel – nieuwe collega’s. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wie jij bent, maar jij krijgt ook volop de ruimte om vragen te stellen over wie wij zijn.

Als zowel wij als jij enthousiast zijn, vragen wij je een online assessment te maken. Het assessment bestaat meestal uit een persoonlijkheidsmeting, drijfverentest en capaciteitentests. Op basis van de resultaten van de test wordt bepaald of je doorgaat naar het volgende gesprek.

Afhankelijk van het assessment word je uitgenodigd voor het 2e gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud: wat zijn de werkzaamheden die je gaat verrichten? Bij welke discipline wil je graag horen? En welke projecten spreken jou aan? Daarnaast geven je meer inzicht in wat we zoeken en welke mogelijkheden wij je kunnen bieden.

Als we na twee gesprekken nog geen genoeg hebben van elkaar, nodigen wij je tot slot uit om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Dit gebeurt bij ons op kantoor in Utrecht of digitaal, wat jou het beste uitkomt.

Als het contract is getekend, behoor je officieel tot de PACER- en Deloitte familie en kan jouw carrière bij ons beginnen!

ONZE AANSPREEKPUNTEN

Wellicht jouw nieuwe collega’s!

Florens Kneepkens

Florens Kneepkens

Director
Sven Hildering

Sven Hildering

Manager
Vincent van der Meijden

Vincent van der Meijden

Partner
Hesther Keizer

Hesther Keizer

Senior recruiter
Werken bij